Tester Tsubaki

Meer Views

Tester Tsubaki
Zijdezachte schoonheidsolie, rijkelijk en licht geparfumeerd en geeft een schitterende jonge teint.

zachtjes masseren met de Scrub & Massage Sponge van KARAJA. makkelijk aan te brengen op het gezicht en ideaal voor de droge huid. Dermatologisch getest.

zie hieronder voor meer info

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Rijkelijk en licht geparfumeerd olie en geeft een schitterende jonge teint. Geformuleerd met rijkelijke oliën en 99% natuurlijke ingrediënten. Bevat olie van Japanse Camelia, Rijstolie en zachte Amandelolie die de huid hydrateren, beschermen, voeden en versoepelen. De olie van Japanse Camelia en de rijstolie, al eeuwenlang gebruikt als jeugdelixir door de Japanse vrouwen en geisha's, zijn het geheime recept voor een zachte en soepele huid, glanzend haar en sterke nagels. Het heeft de eigenschap de veroudering van de huid te vertragen dankzij een overvloedige aanwezigheid van actieve bestanddelen, voornamelijk het vitageen F dat hydrateert en beschermt en in staat is de ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Word snel door de huid geabsorbeerd en in het oosten ook gebruikt om nagels en haar te versterken. De rijstolie, heel rijk aan antioxidanten en vitamine E, versterkt en vevordert de cel vernieuwing. Beschermend en verzachtend, helpt bij het voorkomen van schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon.
Reviews

Schrijf je eigen recensie