Twin Collection Display

Meer Views

Twin Collection Display
Een look die zich in tweeën splits door veelzijdigheid van kleur en producten. Wat we dit seizoen veel zien in de trends en op de catwalks is de verscheidenheid aan verschillen van looks.
Zowel een nude vlekkeloze look is hier mee te creëren als een gedurfde boeiende look met de ogen als blikvanger.

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

De Twin Collection van Karaja interpreteert dit door het aanbieden van een palet van delicate tinten, beginnend met de teint voor het gelaat, door dit te bereiken met de nieuwe transparante matte BB White cream. De innovatieve Gold & Bronze trio 31 maakt een lichte zijdeachtige glans op de jukbeenderen, ogen en subtiele arcering op de wangen en het voorhoofd door afwisselend licht en schaduw, pearl en matte tinten met een uiterst natuurlijke effect. De nieuwe Aquacolor trio tinten van roze/wit en Siena/goud/crème op de ogen, geven een warme gloed of romantisch bloemig accent. Lippen zijn sensueel glanzend en doorschijnend met de licht rosé kleurig Sweet Elixir 20. Een exclusieve formulering bevat gepatenteerd ingrediënt van de laatste generatie (Volulip) en zorg voor een complete schoonheidsbehandeling die de lippen opnieuw een volle jeugdige uitstraling geven. BOEIENDE ogen en SENSUELE LIPPEN voor GEDURFDE WINTER De nadruk ligt op de ogen met Smokey 3D, aangeboden in een nieuwe Smokey, zacht metalen violette kleur. Voor de boeiende sensuele oogsopslag, is met name de trio-versie voor Aquacolor 31 in tinten van wijn/parel grijs/lichtgrijs prachtig. Doormiddel van het dekkend opzetten van deze kleuren zult u een zeer dramatic look kunnen creëren om zo een catwalk look te maken. Om de effecten van het vloeibare goud metallic en iriserende te maken heeft Karaja de potloden Celebrity 11 en 12. Celebrity potloden zijn de best of ALL! Oogpotloden die een zeer zacht formule hebben, waterproof zijn en 14H blijven zitten. Lippen stelen de show, zowel in de glanzende, gelakte versie en in de volledig matte versie. De gloednieuwe dubbele lippenstiften Twin Shine en Twin Matt vullen de lippen met een rijke, romige textuur. De naam zegt het al : Twin dus twee tinten in een Lipstick in zowel een matte versie als in een glanzende. En om alle lipproducten goed te laten blijven zitten worden de lippen omlijnd met de nieuwe Creamy Lip pencil in 3 trendy kleuren. Alle producten van Karaja zijn Dermatologisch getest en met veel zorg uitgebracht wij zijn weer zeer trots om u de najaar collectie van Karaja te presenteren.
Reviews

Schrijf je eigen recensie