Over Karaja

Karaja S.R.L. geboren in 1985, te Bergamo Italië.

Het is vandaag de dag een prestigieus merk in decoratieve cosmetica.
Het produceert een volledig gamma van de avant-garde professionele make-up, die zich richt op vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur en met hun eigen persoonlijkheid.
Maar ze kijken ook naar de gezondheid van hun huid en dus zoeken ze producten van absolute kwaliteit en gegarandeerde prestaties.

Gemaakt met een effectieve en veilige formules, Karaja biedt een winnend product: omdat het beschikt over de klasse, het beroep, de charme van de creativiteit die de hele wereld aan Made in Italy herkent: Hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

De klant vindt producten die technologisch gevorderd zijn en tegen de juiste prijs bij Karaja.
En achter deze producten is er de garantie van een serieuze, betrouwbare onderneming, die de beste geselecteerde ingrediënten gebruikt.
Deze uitstekende kwaliteit en de voortdurende innovatie vertegenwoordigen onze missie.

Kwaliteit, betrouwbare resultaten en een compleet aanbod van producten en kleuren maken Karaja een bedrijf klaar om te ontmoeten en te voldoen aan de behoeften van de markten wereldwijd.

Karaja staat er om bekend dat ze heel veel kleurpigment bevat in haar producten.

Alle producten van Karaja zijn hypo allergeen en dierproef vrij. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaam paints. De collectie van KARAJA wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoen producten. Deze producten worden in de collectie opgenomen en kunnen altijd worden bijbesteld. Door rechtstreekse levering vanuit de producent zonder tussen schakels, kunnen wij de prijzen richting onze depositair laag houden. Daarnaast bieden wij meer voordelen ten opzichte van andere make-up merken: 

  • geen minimale afname
  • online bestellen
  • snelle levering en goede service
  • eigen opleidingsruimte voor trainingen        
  • interessante aanbiedingen
  • Voorjaar en Najaar nieuwe collectie
  • kijk voor meer informatie en een product overzicht op www.karaja.nl  

Professionele make-up met een zeer sterke kleurpigmentatie op basis van de nieuwste trends uit de modewereld