Brow Bar Display

Meer Views

Brow Bar Display
Brow Bar Display bevat:

Tone on Tone nr. 5
Eye Brow Kit nr. 10-11
No Trace nr. 1-2
All Day Long nr. 1-2
Highlight nr. 10-20
Wonder Stencil Kit
Brow Blender
Lash & Brow BlushArtofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Brow Bar Display Karaja Wenkbrauwen zijn van groot belang voor ons gezicht omdat ze het karakter geven en intensiteit, brengen de gezichtsuitdrukking in balans en definiëren de vorm van het gezicht. Het corrigeren en verbeteren van de vorm en kleur van de wenkbrauwen om deze in harmonie met het gezicht te brengen, is de eerste stap voor een make up die je er jonger uit laat zien. Karaja heeft nu een complete display gelanceerd met compleet nieuwe wenkbrauw producten! Wonder Brow Stencil Kit, vijf setjes sjablonen om de perfecte wenkbrauw te creëren; Eye Brow Kit, met een gekleurde wax om de wenkbrauwen op een natuurlijke manier intenser te maken; No Trace, een poederig wenkbrauw potlood om de wenkbrauwen op te vullen zonder sporen achter te laten; All Day Long, een eyelinerpen voor precieze opvulling, haartje voor haartje; Lash & Brow Blush, scheidt, kamt en reinigt de wenkbrauwen; Brow Blender, speciaal geschikt om kleuren te vervagen van de wenkbrauwen; Tone on Tone nr 5, fixeert en laat de wenkbrauwen glanzen. Tot slot de Highlight, een product om de wenkbrauwboog te definieren en vorm te geven en kan zelfs kleine onvolmaaktheden camoufleren.
Reviews

Schrijf je eigen recensie