Eyebrow Pencil

Meer Views

Eyebrow Pencil
Een zeer droog en zacht wenkbrauw potlood, die echt alleen geschikt is voor de wenkbrauw. De kleuren zijn geschikt voor zeer veel huidtypen, de zwaarte van opbrengen bepaalt de kleursterkte.

Eigenschappen:
 Droog en zacht
 Lang houdbaar

Verkrijgbaar in diverse kleuren, zie omschrijving.

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Het potlood kleur fijn en makkelijk de wenkbrauw en heeft een zeer goede textuur. Schetsend opzetten vanaf de aanzet van de wenkbrauw tot het uiteinde. Met de borstel op de dop, goed uit borstelen. De kleuren zijn geschikt voor zeer veel huidtypen, de zwaarte van opbrengen bepaalt de kleursterkte. Verkrijgbaar in diverse kleuren: 1 zwart 2 Bruin 4 Blond NIEUW ! 5 Grey Brown NIEUW! INGREDIENTEN: Gehydrogeneerde plantaardige olie, C10-18 TRIGLYCERIDEN, Olus OIL, octyldodecylmyristaat stearoyl STEARATE, CERA cera (Copernicia cerifera (cera) WAS), PRUNUS Amygdalus dulcis OIL (Prunus Amygdalus dulcis (zoete amandel) OIL), CANDELILLAWAS CERA (EUPHORBIA cerifera (CANDELILLAWAS) WAX), mica, sesam indicum OIL (sesam indicum SEED OIL), polyglyceryl-3 DIISOSTEARATE, glycerylcaprylaat, TOCOPHEROL.
Reviews

Schrijf je eigen recensie