Instant Cleaner

Meer Views

Instant Cleaner
Deze delicate cleanser verwijdert snel zelfs de meest hardnekkige sporen van make-up en is speciaal ontwikkeld voor waterdichte lip en oog make-up.

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Deze delicate cleanser verwijdert snel zelfs de meest hardnekkige sporen van make-up en is speciaal ontwikkeld voor waterdichte lip en oog make-up. Dankzij zijn selecte specifieke ingrediënten, maakt het de huid heerlijk zacht en fris. Instant reinigingsmiddel is ook geschikt voor de meest gevoelige huiden en is ook nog eens geurvrij. GEBRUIK: - Goed schudden vóór gebruik. Een wattenschijfje goed doordrenken en zacht aanbrengen op de zone van de ogen en lippen. ACTIEVE BESTANDDELEN: - Hydraterend: 100% natuurlijk glycol derivaat, geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid. - Een ingrediënt van de nieuwe generatie met uitstekende verzachtende eigenschappen. Een aangenaam product voor een stralende huid. RESULTAAT: - De huid is perfect schoon, zonder onaangenaam gevoel van droogte en een trekkende huid. - De hydraterende en verzachtende werking van het product zorgt voor een aangenaam gevoel van comfort.
Reviews

Schrijf je eigen recensie