Crystal Gloss / Colourmix Display

Meer Views

Crystal Gloss / Colourmix Display

NIEUW!! een display met de mooiste kleuren Crystal gloss en Colourmix van Karaja. We hebben een lipgloss display gemaakt waar de mooiste kleuren van Crystal gloss en Colourmix in zitten.


LET OP NU MET DISPLAY EN TESTERS GRATIS EN 50 % OP JE VERKOOP PRODUCTEN

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

NIEUW!! een display met de mooiste kleuren Crystal gloss en Colourmix van Karaja. We hebben een lipgloss display gemaakt waar de mooiste kleuren van Crystal gloss en Colourmix in zitten. En deze kleuren mag je zelf samenstellen. De verkoop staat direct achter de testers. De Crystal Gloss / Colourmix Display bestaat uit testers en; 4x Crystal Gloss kleuren met 6x verkoop erachter. 4x Colourmix kleuren met 6x verkoop erachter. Deze display is ook te gebruiken voor de mascara van karaja en de aqua colour oogshaduws. Als u ze alle drie zou afnemen dan is de display en inlay met testers gratis en betaald u alleen de verkoop producten die in de display zitten. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact met ons op.
Reviews

Schrijf je eigen recensie