Luxury Collection

Meer Views

Luxury Collection
Een onwijs mooie display met 2 soorten sets. In deze sets zit een Luxury Set nr 1 of 2 , een 7 STARS oogpotlood. En dit mooie setje zit verpakt in een mooi tasje.


Display met 2x Verkoop : 2x Luxury Set nr 1, 2x Luxury Set nr 2, 4x Stars Oogpotlood, 4x Tasjes
Display met 3x Verkoop : 3x Luxury Set nr 1, 3x Luxury Set nr 2, 6x Stars Oogpotlood, 6x Tasjes

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Een onwijs mooie display met 2 soorten sets. In deze sets zit een Luxury Set nr 1 of 2 , een 7-STARS oogpotlood. En dit mooie setje zit verpakt in een mooi tasje. Deze display is te bestellen met 2x verkoop en 3x verkoop. 2x Verkoop : 2x Luxury Set nr 1, 2x Luxury Set nr 2, 4x Stars Oogpotlood, 4x Tasjes 3x Verkoop : 3x Luxury Set nr 1, 3x Luxury Set nr 2, 6x Stars Oogpotlood, 6x Tasjes -- Luxury Set. Dit exclusieve palet is elegant ontworpen om te glijden in uw avondtasje ... een authentiek object van verlangen. Niet alleen gewijd aan reizigers, deze luxe accessoire bevat subtiele harmonie├źn van licht en schaduw om je ogen te verbeteren met levendige kleuren, strelen en beeldhouwen de wangen, de kleur van de lippen met verleidelijke magie. Essentieel voor een geraffineerde look. 7 STARS oogpotlood. Een zwart pigment voor zeer intense definitie. De dichte en romig lijn is gemakkelijk te mengen met uw vinger of een borstel. Kan zowel binnen als buiten het oog worden gebruikt. Ideaal voor gebruik onder oogschaduw tot een grotere en meer duurzame dekking te geven. Dermatologisch getest.
Reviews

Schrijf je eigen recensie