Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering
Geen minimale afnamen

On Off in a wash display

Kies uw kleur

Color

  • OOdis.1
Een hit van een display van Karaja is : On Off in a wash. Met trots presenteren wij u de ...meer

Een hit van een display van Karaja is : On Off in a wash.

Met trots presenteren wij u de NIGHT & DAY 24H MASCARA & EYELINER, twee geavanceerde producten die tijd en moeite voor alle vrouwen zullen besparen en tegelijkertijd extreme schoonheid zullen geven.

De display kan u in 2 varianten bestellen.Met 1x verkoop of nmr 2 met dubbele verkoop en de display gratis.

De Mascara Night &Day is waterproof en blijft 24 uur lang onveranderd zitten totdat deze wordt verwijderd met warm water.Het volume-effect maakt de mascara de beste bondgenoot van wimpers die zo lihct als een veertje en superresistent zijn. De mascara is bovendien no-transfer en ideeel voor mensen die snel last hebben dat hun mascra door loopt. Dit geldt ook voor de nieuwe Eyeliner Night &Day. Deze is eveneens waterproof en heeft een intense, mooie diepe zwarte kleur. De eyliner is eenvoudig te gebruiken, met de kalligrafische applicator kan een ultradun en gedefineerd lijnte worden getrokken. Terwijl de handgreep de bewegingen van de hand vergemakkelijkt.

Het verwijderen van de mascara en eyeliner is een feestje dankzij de buitengewone , watergevoelige formule. Deze wordt geactiveerd bij een tempetartuur van boven de 38°C, waarna het speciale polymeerlaagje waarin de wimpers zijn gehuld, opzwelt totdat het in kleine schilfertjes breekt.Deze spoel je gemakkelijk weg met het water. het gebruik van de mascara is compleet zonder zorgen, ook voor wie gevoelige ogen heeft of contactlenzen draagt. de producten zijn namelijk dermatologisch en oftalmologisch getest.