Colour Emotion-07

Meer Views

Colour Emotion-07
Een product met vier kleuren die voor een stralend effect zorgen. 4 intense kleuren die zeer goed op elkaar zijn afgestemd. Color Emotion oogschaduw hebben ook samenstellingen met crème tinten. Alle tinten kunnen apart worden gebruikt maar is nog mooier wanneer de kleuren met elkaar worden toegepast. De poeder oogschaduw kan ook vochtig gebruikt worden voor een nog intensere kleur.

Eigenschappen
 Zeer sterkt kleurpigmenten
 Zowel mat als glas versie
 Fijne structuur en mooie kleuren

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Driedimensionale kleuren zorgen voor een licht vibrerend effect op de oogleden. In een doosje zitten vier kleuren met verschillende samenstellingen: parelmoer, satijn, mat en crème. De mogelijkheden van combinaties die met dit doosje te maken zijn, zijn oneindig. Color Emotion bestaat in de collectie uit : 03 Brown-Caramel - 50 % korting 05 Blue-Taupe 06 Pink-Creme - 50 % korting 07 Dark Aubergine 08 Dark Brown - 50 % korting 09 Purple-Grey 10 Autum-Brown 11 Green-Salom 12 Gold- Brown 13 Cyclaam-orange 14 Aqua Green NEW!!
Reviews

Schrijf je eigen recensie