Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering
Geen minimale afnamen

Over Barbara Hofmann

Barbara Hofmann geboren in 1985, te Flieden Duitsland

Uit liefde voor schoonheid hebben we in 1985 het familiebedrijf Barbara Hofmann GmbH opgericht. De constante verbetering van hun producten en een breed scala aan verschillende cosmetische borstels en accessoires maken Barbara Hofmann tot een wereldwijd gewild merk. De focus ligt op de cosmetica-borstel; dit is tenslotte het geheim achter elke goede make-up. Het schoonheidsgeheim voor jouw schoonheid!

Wat we willen

We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn individuele make-up op elk moment opnieuw uit te vinden met professionele, hoogwaardige cosmetische penselen. Daarom steken we al onze energie en passie in de ontwikkeling van onze producten. Functionaliteit moet echter niet alleen praktisch zijn, maar ook zachtaardig. Daarom zijn al onze synthetische haarborstels veganistisch.

Waar we voor staan

Als succesvol bedrijf is het bijzonder belangrijk voor ons om verantwoordelijkheid te nemen voor onze medemensen en om sociale projecten te promoten. Barbara Hofmann is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in cosmetische penselen en accessoires. Al 34 jaar zijn zij innoverend en creatief vertegenwoordigd in de cosmetica-industrie.

Er zijn geen grenzen aan het productaanbod van Barbara Hofmann.

Barbara Hofmann maken uw wens mogelijk door jarenlange ervaring en samenwerking van verschillende fabrikanten.