Testers Aqua Color Planets

Meer Views

Testers Aqua Color Planets
Testers van Aqua Color Planet.
Deze oogschaduw, die buitengewoon rijk zijn aan edele glinsters en kleurrijke nerven, lijken op planeten, die schitteren in de ruimte en elke keer verschillend lijken.

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Nieuwe Aqua Colors! De oogschaduw aqua colour is een van de hardlopers van Karaja! En nu komen ze met een nieuwe samenstelling: Planet! Deze oogschaduwen, die buitengewoon rijk zijn aan edele glinsters en kleurrijke nerven, lijken op planeten,die schitteren in de ruimte en elke keer verschillend lijken. Kleurschakeringen en nuanceringen vermengen zich en geven leven aan een fantastische mengeling van chromatische effecten die elke oogschaduw op een unieke en onherhaalbare manier kenmerken. Ze kunnen droog gebruikt worden voor een stralend en half transparant effect of nat met het bevochtigd borsteltje om er het regenboogeffect van te versterken en een meer dekkende en langdurige make-up te bekomen. Er bestaan geen twee dezelfde.
Reviews

Schrijf je eigen recensie