Tester Tone on Tone Fixatiegel

Meer Views

Tester Tone on Tone Fixatiegel
Tone on Tone is een universeel product voor wenkbrauw en wimpers. Een wenkbrauw fixatie gel die de wimpers mooi in model houden of te gebruiken als basis onder mascara.

Eigenschappen
Delicaat gekleurde fixerende gel om de wimpers en wenkbrauwen op natuurlijke wijze te versterken.

Verkrijgbaar in de kleur Grey (04), Transparant (05) zie omschrijving.

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

Tone on Tone is een fixatie voor wimpers en wenkbrauwen met gekleurde gel om de wimpers te versterken. Als basis onder mascara aan te brengen. Brengt tevens de wenkbrauwen in vorm en/of voegt een vleugje kleur toe. Universeel product geschikt voor zowel wimpers als wenkbrauwen! Toelichting: Wimpers - het is aanbevolen de gel te gebruiken voor de wimper tang, om te helpen de vorm aan te nemen en in stand te houden. onmisbaar voor dikke, rechte en rebelse wimpers. Wenkbrauwen - Kamt en modelleert de wenkbrauwen en/of verleent een vleugje kleur om de lege ruimte tussen de haartjes op te vullen. Herstructureert de architectuur van het gelaat en zet de blik in de kijker. Verkrijgbaar in de kleur: 04- Grey 05- Transparant NIEUW!!
Reviews

Schrijf je eigen recensie