Tester Cream Velvet Consealer

Meer Views

Tester Cream Velvet Consealer
De corrector van Karaja, een rijk en romige formule, glijdt op de huid. Wekt de huid weer op en verbetert de bloedsomloop in de opperhuid. Perfect voor wallen en kringen.

Eigenschappen
 Long-lasting
 Comfort en bescherming

Verkrijgbaar is in verschillende combinatie, zie omschrijving. De tester wordt geleverd in een zwart kader, zonder doosje en zonder penseeltje.

Artofmakeup.nl is bedoelt voor de Depositairs van Karaja, die hier hun bestellingen online kunnen plaatsen.

Ik wil ook depositair worden

Bent u een particulier of een Make up artist die de producten van karaja wilt gebruiken dan verwijzen we u naar de webshop van Karaja. www.karajashop.com

Omschrijving

Details

De corrector van Karaja die een perfecte en fluweelachtige dekking geeft. De zachte crème geeft een natuurlijk resultaat. De kleuren kunnen met elkaar vermengd worden om een gepersonifieerde kleur te krijgen en om de correctie beter aan de huidskleur aan te passen. De zachte, tere en elastische textuur behoudt de hele dag en garandeert een maximum comfort en bescherming. Voor alle huidsoorten. Klinisch getest. Verkrijgbaar in de kleur: Cream Velvet Concealer No 4 Lila Lila (complementair van geel) neutraliseert de gele kleur van de huid en verlicht de donkere door de zon veroorzaakte vlekken. Oranje (complementair van blauw) verzacht de blauwachtige weerschijn van de oogholte. Perfect om deze onvolmaaktheden op een olijfachtige of een gebronsde huidkleur te verlichten zonder de huid te vergrijzen.
Reviews

Schrijf je eigen recensie