Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering
Geen minimale afnamen

Twist me up display Karaja

Kies uw kleur

Color

  • TWM-Display
De nieuwe Voorjaars display van Karaja is : Twist me up collection. Een display met verfrissende...meer

De nieuwe Voorjaars display van Karaja is : Twist me up collection. Een display met verfrissende lipproducten die er voor zorgen dat we zin krijgen in de zomer.Terwijl je wacht op de 2020 zomercollectie, zullen we je pillen en insider tips voor verleidelijke lippen presenteren die ieders hoofd zullen draaien. En daarnaast kleuren, technieken en afwerkingen om met je eigen look te spelen en te personaliseren met een eenvoudige penseelstreek vergelijkbaar met een toverstaf!

De matte lippenstift, die altijd in de mode is, is ook populair en wordt aangeboden in de volgende varianten:

- Naakt lingerie-effect met LIP STUDIO ; - Vet met TWIST ME UP in heldere bessenkleuren, van roze tot koraal tot violet

Een hint van de zwarte, iriserende TOP COAT is genoeg om een ​​verleidelijk mysterieus glanzend accent toe te voegen aan een perfect mat uiterlijk.

Deze speciale glans met een prachtig ombre-lip-effect maakt de lippen lichter en donkerder, net zoals deze te zien is op de catwalks voor het komende seizoen.

De collectie wordt afgerond met twee veelzijdige accessoires die geschikt zijn voor het definiëren van de lippen en / of ogen. Voor het markeren raden we de GLOW BOOSTER ONE-TOUCH HOLO-pen aan met een iriserende reflex, vergelijkbaar met dauw: de iriserende deeltjes stralen een verfijnd licht uit.

En om stoom af te blazen is er het kleurengamma CONTOUR & STROBE, een schatkist vol parelkleurig poeder met een lurex-effect, gecombineerd met een ultrazachte, glanzende en sensuele gel vol goudkleurige glitteraccenten.

De display bestaat uit de volgende producten:

- Re. 045 Lip Studio  = nos. 12-13

- Re. 050 Perfect Touch Lip Primer                              

 - Re. 068 Twist Me Up     = nos. 1-2-3-4 

- Re. 069 Sculpting Top Coat   = no. 1

- Re. 071 One-Touch Holo    = no. 1  

- Re. 072 Contour & Strobe Lip Palette  = no. 1               

 - Re.242 Blurring Brush    = no. 25