Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering
Geen minimale afnamen

Verzend- en betalingsvoorwaarden

VERZENDING

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden naar het opgegeven adres. Leveringen naar postbus adressen zijn niet mogelijk. Wanneer je jouw bestelling vóór 15.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag ter verzending aangeboden bij de vervoerder. Onderstaand vind je ons verzendschema.

 

Besteldag

Vóór 15.00 uur

Na 15.00 uur

Maandag

Maandag verstuurd

Dinsdag verstuurd

Dinsdag

Dinsdag verstuurd

Woensdag verstuurd

Woensdag

Donderdag verstuurd

Donderdag verstuurd

Donderdag

Donderdag verstuurd

Vrijdag verstuurd

Vrijdag

Vrijdag verstuurd

Maandag verstuurd

Zaterdag

Maandag verstuurd

Maandag verstuurd

Zondag

Maandag verstuurd

Maandag verstuurd

 

LET OP:
Dit verzendschema geldt niet tijdens feestdagen. Bezorging rond nationale feestdagen is afhankelijk van de snelheid waarop de vervoerder het pakket bij u thuis aflevert. Hier hebben wij geen zicht op. Dit verzendschema geldt niet voor bestellingen van displays i.v.m. levering Italië en visagie schoolpakketten.

Samenvattend

  • Voor A en B Depositair: bij bestellingen boven €150,- exclusief BTW worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

  • Voor A en B Depositair: bij bestellingen onder €150,- exclusief BTW wordt een bedrag van € 7,50 en voor niet breekbare producten onder het aantal 4 wordt er € 3,95  in rekening gebracht voor verzend- en administratiekosten.

  • Voor C Depositair:  bij bestellingen onder €200,- exclusief BTW wordt een bedrag van € 7,50 en voor niet breekbare producten onder het aantal 4 wordt er € 3,95 in rekening gebracht voor verzend- en administratiekosten.

  • Wel is het zo dat een envelopzendig voor eigen risico op schade is.
  • Art of make up  levert in Nederland en België op elk gewenst adres met uitzondering van postbussen.

  • Tijdens de feestdagen geldt dit verzendschema niet.

  • Voor Displays en  schoolpakketten geldt dit verzendschema niet.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Art of make up is het mogelijk om op drie verschillende manieren te betalen. Vind hieronder meer informatie over deze verschillende mogelijkheden.

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je word door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.

Mister Cash

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten.  Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland.

PayPal

Je kunt in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt.

Heb je andere vragen over je betaling?

Neem dan via email contact op met ons info@artofmakeup.nl Liever telefonisch contact, bel dan (+31) 0174-295886  (bereikbaar op werkdagen van 9 uur tot 5 uur). We helpen je graag verder!